Nye Ford Transit Custom tøffere design og helt nytt interiør

- Transit Custom har vært en stor suksess siden lanseringen i 2012, og nå blir den enda bedre. Vi har lyttet til kundene, og er stolte av å levere en 1-tonns varebil som i tillegg til å se bra ut - både er mer praktisk i bruk og stappfull av smarte funksjoner, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge Johnny Løvli.

Her er helt nye ŠKODA KODIAQ

Den 4,7 meter lange SUV-en kan leveres med syv seter og har klasseledende bagasjeplass. KODIAQ er den første modellen i ŠKODAs nye SUV-satsning og vil være på markedet i mars/april 2017. -Med KODIAQ staker vi ut en ny kurs og åpner nye markeder. Med vår første store SUV går vi inn i et nytt segment for merket – og når dermed nye kundegrupper, sier direktør for ŠKODA i Norge, Kai Robert Solheim.

Opel Grandland X Ny crossover i kompaktklassen

I løpet av 2017 vil Opel ta stort steg inn i et stadig viktigere og voksende crossover-segmentet. Når nye Opel Grandland X lanseres senere i 2017, vil den ta posisjonen som storebror for Opel Crossland X. Begge de nye bilene kombinerer det røffe og praktiske fra en SUV, med mer kjøreglede og dynamikk.

 

Grandland X er et naturlig valg for familier med en aktiv livsstil og kombinerer et tøft utseende med en høyere sitteposisjon, god oversikt og rikelig med plass til bagasje.

 

Sammen med suksessen Astra og den nye syvseteren Zafira, sørger den for å gi Opel en svært god tilstedeværelse i kompaktklassen.

- Grandland X er et navn som uttrykker at man alltid er på jakt etter å utforske noe nytt, både i og utenfor byen. Vår nye crossover ser fantastisk ut, og vil sørge for nye entusiastiske Opel-kunder, sier markedssjef i Opel, Tina Müller.

 

Nye Grandland X, er en del av Opels offensiv som vil bringe 29 nye modeller til markedet fra 2016 og frem til 2020.

 

I løpet av 10 år, fra 2007 til 2017, har markedsandelen for SUV og crossover økt fra syv til tyve prosent i Europa. Opels kompakte SUV, MOKKA X, er allerede blitt solgt i over 600.000 eksemplarer. Lanseringen av Opel Crossland X og Opel Grandland X vil bidra til å fortsette denne veksten.

 

 Opel Crossland X vil bli lansert i B-segmentet første halvår 2017, mens Opel Grandland X følger senere samme år.

Kilde: Opel

Helt nye Mazda MX-5 RF - kommer snart!

Mazda MX-5 RF hadde sin verdenspremiere på New York International Auto Show tidligere i år. RF står for «retractable fastback» og er ny retning for Mazda når det gjelder design av åpen sportsbil. Samtidig følger nye Mazda MX-5 RF i fotsporene til den tidligere versjonen med elektrisk nedfellbart tak, som kalles for retractable hardtop.

Nye Volvo V90 Cross Country

Volvo lanserte den første Cross Country-modellen for snart 20 år siden, og har siden opparbeidet seg et solid rykte for robuste biler til alle typer vær- og føreforhold. Utvalget Cross Country-modeller er også blitt mer omfattende. V90 Cross Countrys robuste utseende skiller seg tydelig ut i mengden, og innvendig finner du et interiør ulikt noe annet i dette segmentet.

Hyundai oppgraderer sin i10

Hyundais minste modell på det norske markedet i10, kommer nå med design- og teknologioppdateringer. Bilen som er utviklet og produseres i Europa vil bli vist for første gang på Paris Motor Show første uke i oktober. Hyundai i10 er en stor, liten bil med god plass og moderne utseende. Nå har den fått Hyundais nye «cascade»-grill, på lik linje med nye i30, som også får sin debut på bilmessen i Paris i høst.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.