Eksplosiv salgsvekst for Audi

Eksplosiv salgsvekst for AudiAudi har tatt et kraftig byks på salgsstatistikken i første halvår. Sammenlignet med i fjor har salget totalt økt med 34,5 prosent, men det er salget av nye Audi A3 som tar helt av: Så langt i 2005 er økningen på over 166 prosent. 

Nordmenn vil kjøre Audi. I perioden januar til juni i år ble det solgt 3.228 Audier i Norge. Det er 828 flere enn i samme periode i fjor. Samtidig er totalmarkedet i Norge ned 0,8 prosent noe som gjør tallene enda mer imponerende. Totalt har nå Audi en markedsandel her i landet på 5,9 prosent, og er nå det sjette mest solgte bilmerkene her i landet.


Mens nydesignede Audi A4 er den mest solgte modellen så langt i år, men Audi A3 følger hakk i hæl. Økningen i Audi A3-salget er formidabel. På seks måneder er det solgt 1.269 utgaver av Audi A3 og det representerer en salgsvekst på over 166 prosent.

- Vi er stolt av disse tallene. Fremgangen i Norge skyldes både en fornyelse av flere modeller og at stadig flere nordmenn får øynene opp for Audis egenskaper. Dette er sportslige og godt motoriserte biler som samtidig imøtekommer høye krav til komfort og praktisk nytte, sier Vidar Eriksen, direktør for Audi hos importøren Harald A. Møller AS.

Det er ikke bare nordmenn som har kastet seg over de nydesignede modellene til Audi. På verdensbasis har Audi satt ny rekord ved å selge 422.000 Audier i løpet av årets seks første måneder. Dette er en salgsøkning på massive 8,2 prosent.

Kilde: Møller gruppen pressemelding
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.