Dodge Viper RT-10

Kategori: Nyheter
Dodge Viper RT-10Dette er bilen som entusiastene elsker fordi den har absolutt alt. Viper RT-10 er utstyrt med en 8,3 liters V-10 motor med 500 hk. Legenden om de Amerikanske muskelbiler går igjen i denne utgaven av Dodge Viper. Bilen har motoren foran og bakhjulstrekk med en 6 trinns manuell sportsgirkasse.

Bilen var i utgangspunktet tenkt som en "racing bil". Det ble brukt et racingsinspirert chassis inkludert et fullt uavhengig firehjuls oppheng, store dekk og felger. Et nytt system av Vipers firehjuls ABS skivebremsesystem introdusert i 2001 modellen vil forsterkes i denne neste generasjons bilen.   
Dodge Viper RT-10Dodge Viper RT-10

Den er originalt senket for at bilen skal få bedre bakkekontakt til veibanen. Det er en to seters sportsbil som er spekket med mye tilbehør. Med et stort display som viser hele 220 miles = ca.350 km/t, og dette er et klart syn på at dette er en skikkelig sportsbil, ingen tvil om det!
Dodge Viper RT-10
Noen sammenlikner Dodge Viper RT-10 med et jagerfly og sjåføren er piloten. Bilens tak kan fjernes på en meget enkel måte slik at du får en kabriolet. Dodge Viper har fått tittelen " den ultimate amerikanske sportsbil". Viperen vil bli lagt ut for salg i august 2002 og da som en 2003 modells utgave. Viperen blir bygget i Detroit - Michigan hos Daimler Chrysler´s Conner Avenue Assembly Plant.


Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.