Audi viser kompakt-SUV

Audi viser kompakt-SUVDenne bilen forener design og dynamikk fra kompakte sportsbiler med romsligheten og bruksområdene til en sport utility vehicle (SUV). Silhuetten er typisk Audi og viser slektskapet med sportsligheten dette merket representerer. 20-tommers felger demonstrerer med full tyngde at dette er en bil som håndterer det meste av krevende underlag.

                                                                               Mer...  

Designstudien Audi Cross Coupé quattro er beregnet på fire personer og er utstyrt med et soft-tak i hele kupeens lengde, slik at bilen på gode dager nærmest er en cabriolet.

Audi viser kompakt-SUVSlik bilen vises i Shanghai er Audi Cross Coupé quattro utstyrt med en 2.0 liters TDI-motor på 204 Hk. Denne ultramoderne motoren har et forbruk på under 0,6 liter per mil. Dieselpartikkelfilter og Bluetec renseteknologi reduserer utslipp av sotpartikler og nitrogenoksid effektivt.

Selvsagt har også denne modellen quattro permanent firehjulstrekk og den er utstyrt med en S tronic girkasse med dobbel clutch som sørger for gearskifte i løpet av millisekunder.

Kilde: pressemedling MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.