×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

Automatiske kjørelys på tyskimportert Ford S-max

Mer
15 år 5 måneder dager siden #2106 av TommyS
Lurer på hvordan en får tilpasset de automatiske kjørelysene til norske forhold på en tyskimportert Ford S-max 2007. Når bryteren står på auto, slår kjørelysene seg av når det er lyst ute, men slår seg automatisk på når det er mørkt. Har forstått det slik at på på den norske versjonen av S-max så er det bare instrumentbelysningen som blir berørt av denne lyssensoren. Har sjekket hvor sensoren sitter, og den sitter ved regsensoren på frontruten, så det å blende denne er et dårlig alternativ. Det er heller ikke noe valg for dette i kjørekomputeren. Har ringt en Ford forhandler, men de hadde ikke noe svar på hvordan dette kan gjøres. Håper på hjelp her.
Mer
15 år 5 måneder dager siden #2109 av Bilmekanikeren
:dry: Dette var da et rart svar å få av Ford forhandleren. Er du sikker på at du fikk snakket med rett person? Jeg er sikker på at dette er en programmeringssak. På de bilene jeg har arbeidet med av nyere modeller så er det en smal sak å programmere inn en kjøerlysfunksjon. Ta kontakt igjen du!:woohoo:
  • Anonym
  • Besøkende
  • Besøkende
10 år 1 uke dager siden #10732 av Anonym
Funnet ut no nytt ang. dette? Har en fiesta 08 med samme problem. Ford forhandleren her har ikke hørt om at den kan programeres om og sier det er bare noe en må leve med...
Moderator: Bilmekanikeren
Tid til å lage siden: 0.095 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.