Opel innfører prisgaranti på service og reparasjoner

Kategori: Artikler
Hos Opel er vi opptatt av å ta hånd om våre kunder, og i den forbindelse innfører vi nå prisgaranti på service og mekaniske reparasjoner, forteller ettermarkedssjef Rune Hensel i Opel Norge. Hvis en Opel-eier kan legge fram et tilbud fra et annet offisielt godkjent verksted, gjør vi den samme jobben til samme pris. Dette gjelder alle Opel-modeller og uansett alder

Opel-verkstedet kan Opel best og reparerer alltid i henhold til fabrikkens nyeste spesifikasjoner. Våre Opel-mekanikere kurses jevnlig og har tilgang til alle oppgraderinger og spesialverktøy. Vi flytter fokus fra pris til kvalitet, og med dette programmet vil ikke pris lenger være et tema, sier  Hensel.

Han peker videre på at vi i Norge beholder bilene våre lenge, og at det stiller strenge krav til vedlikehold og eventuelle reparasjoner. Ved å følge fabrikkens anbefalinger og bruke Opel originale reservedeler, sikres et langt og problemfritt bilhold. Dette påvirker annenhåndsverdi og drivstofføkonomi, og er viktig for bileiers totaløkonomi.

- Et annet moment er rustgarantien som forutsetter ettersyn hos et autorisert Opel-verksted, avslutter Hensel.

Kilde: Opel Norge

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.